Toidukraami osta otse tootjalt

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere O.T.T. ehk kohaliku toidu tootjaid ja tarbijaid ühendav võrgustik Otse Tootjalt Tarbijale on tegutsenud pool aastat ning selle ajaga on välja kujunenud oma kindel seltskond, kes iga neljapäeva õhtul Lääne-Virumaa keskraamatukogu sisehoovi parklas kohalikku toidukaupa müüb ja ostab.

“Püsiklientuur on välja kujunenud ja elu on ka näidanud, et inimene on väga ilmatundlik – ilusate ilmadega liigub rohkem rahvast,” rääkis Rakvere O.T.T. eestvedaja Ele Sööl. Tema sõnul on poole aastaga oma saadusi müünud 20 ettevõtjat, neist on algusest peale igal korral kohal olnud kuus-seitse.

Üks nendest on Kai Tomingas Väike-Maarja vallast Paemurru talust, kes pakub oma lehmade piimast tehtud tooteid. “Meid on väga hästi vastu võetud,” märkis Tomingas ja lisas, et Väike-Maarja taluturult on saanud nende kaupa osta juba viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles