Palliga pihta ja mängust väljas

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakonna 4.-5. klasside rahvastepallivõistustel vedas õpetaja Alar Madilainen Rakvere gümnaasiumi poiste arvestuses esimesele kohale.
Maakonna 4.-5. klasside rahvastepallivõistustel vedas õpetaja Alar Madilainen Rakvere gümnaasiumi poiste arvestuses esimesele kohale. Foto: Alar Madilainen

Koolilaste tulistes rahvastepalli­lahingutes kindlus­tasid edasipääsu piirkonna­võistlusele Rakvere gümnaasiumi ja reaal­gümnaasiumi poiste võistkonnad ning Rakvere reaal­gümnaasiumi ja Vinni-Pajusti gümnaasiumi tüdrukud.

Lääne-Virumaa 4. ja 5. klasside rahvastepallivõistlusel kogunes peakohtunik Helle Tuhkla silma alla mõõtu võtma tervelt üheksa tüdrukute võistkonda ning 13 võistkonda poiste jõuproovidele, kus peakohtunikuna tegutses Mikk Joorits.

Pallimänguhuvilised lapsed koos juhendajatega vallutasidRakvere spordihalli pooleks päevaks. Kohtade jagamisel tekkinud niinimetatud surnud ringide tõttu said kohati määravaks üksikud punktid, sest ka geimivõitude poolest olid võistkonnad võrdsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles