Naised andsid karika nimel jalgpallile valu

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpallimängudes jagasid naised ja neiud usinasti pallile hoope. Tarva mängijannad tunneb ära kollaste särkide järgi.
Saalijalgpallimängudes jagasid naised ja neiud usinasti pallile hoope. Tarva mängijannad tunneb ära kollaste särkide järgi. Foto: Marianne Loorents

Rakvere spordihallis toimunud Rakvere Talvekarika esimesel etapil saalijalgpallis võtsid mõõtu ka jalgpalliklubi Tarvas naised.

Teist aastat toimuva üheksaetapilise seeriavõistluse saalijalgpallis avasid õrnema soo esindajad. Jalgpalliklubi Tarvas poolt asus üle Eesti saabunud kaheksa naiskonna vastu võistlustulle kaks tiimi.

Terve päeva kestnud saalivutilahingutest väljus võitjana Nõmme Kalju esimene võistkond, kes finaalis alistas jalgpalliklubi Järve 1:0. Heitluses kolmanda koha eest oli võidukas SK 10 Premium, kes oli 2:1 üle Ajaxist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles