Sander Saare lahkus vähese mänguaja tõttu Tarvast

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Saare.
Sander Saare. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas noor mängujuht Sander Saare andis meeskonna peatreenerile Andres Sõbrale teada, et sõidab TYCO Raplasse mängima.

Mõte klubi vahetada oli Saarel mõttes olnud nädala jagu ning eile õhtul pakkiski pallur asjad ning läks Raplasse. Täna lõunal seisab Tarvas vähe mänguaega saanud Saarel ees esimene treening uue meeskonnaga.

“Sander Saare helistas mulle eile hommikul ja andis teada, et läheb Raplasse. Minu teada on asi juba kindel. Ma tervitan seda mõtet, kuna meil on kõvad poisid ees ja talle on raske mänguminuteid leida. Ma sellega pead ei vaeva. Pigem olgu meeskonnas jube hea vend, keda teised ka tahavad ja kes hästi mänguaega saab, kui selline variant, et head poisid pingil istuvad,” rääkis BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber.

Sander Saare sõnul ei oleks ta Tarva vormi varna riputanud, kui oleks rohkem mänguaega saanud. Kõik muu Rakvere meeskonnas oli talle meeltmööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles