Buduaari turg vallutas Põhjakeskuse

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres kaubanduse kõrval suuresti meelelahutuskeskuseks kujunenud Põhjakeskus näitas nädalavahetusel tuntud seltskonnastaare ja eriilmelist moodi.
Rakveres kaubanduse kõrval suuresti meelelahutuskeskuseks kujunenud Põhjakeskus näitas nädalavahetusel tuntud seltskonnastaare ja eriilmelist moodi. Foto: WOOHOO, 6 x Martin Rääk

Laupäeval täitsid Põhja­keskuse kahel korrusel iga vaba ruutsentimeetri Buduaari moeturul kauplevad müüjad, kellest umbes pooled olid kohalikud inimesed, ülejäänud kaugemalt tulnud, viimaste seas ka seltskonnadaam Kati Toots.

Tallinnas ja Tartus ammu käima lükatud Buduaari turg jõudis Põhjakeskuse kutsel viimaks ka Rakverre ja turu juhataja Marge Tava sõnul tuli rahvas sellega kenasti kaasa. “Siin meie nurgas on müük väga hästi läinud,” ütles Tava rõõmustades.

Rakveres turu pidamine paistis talle silma sellega, et siinsed inimesed ei kaubelnud hindu alla, mille ta pani kauplemiskogemuse puudumise arvele. “Mõnele ostjale olen isegi öelnud, et kaubelda saab ka,” lausus Tava ning lisas, et Tallinnas ja Tartus ei lähe määratud hinnaga peaaegu mitte midagi müügiks, kaubeldakse kas või 50 sendi kaupa, aga kaubeldakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles