Vohnja neiu käsitseb vibu osavalt nagu Robin Hood

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Suurkivi sai alles suvel uue vibukomplekti, mille lahtivõtmise ja kokkupanekuga ise suurepäraselt hakkama saab.
Saara Suurkivi sai alles suvel uue vibukomplekti, mille lahtivõtmise ja kokkupanekuga ise suurepäraselt hakkama saab. Foto: Marianne Loorents

Kolm aastat vibutreeningul käinud Kadrina keskkooli õpilase Saara Suurkivi terav silm ja täpne käsi kindlustasid talle Euroopa meistrivõistlustel San Marinos isikliku rekordiga kuuenda koha.

Treener Kadi Koort pakkus aktiivsele vibuhuvilisele välja ambitsioonika idee hakata pärast kolme aastat edukaid pikkvibutreeninguid hoopis sportvibu laskma.

San Marinosse Euroopa meistrivõistlustele siselaskmises sõitiski oma vanuse poolest juba juunioride klassi paigutuv 13aastane Saara Suurkivi, olles vanuseklassi muutusega pikenenud distantsil ja uue vibukomplektiga treeningul vaid korra võistlusteks harjutada saanud. Võistlustel parandas ta iga võistluspäevaga taas oma isiklikku rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles