Libedus pani liiklejad proovile

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedus põhjustas eile maakonnas mitu liiklusõnnetust, üksnes lapsed tundsid maha sadanud lumest rõõmu ja asusid kohe memmesid meisterdama.
Libedus põhjustas eile maakonnas mitu liiklusõnnetust, üksnes lapsed tundsid maha sadanud lumest rõõmu ja asusid kohe memmesid meisterdama. Foto: 2 x Meelis Meilbaum/Ardi Truija

Eile ennelõunal maha sadanud jäide ja pärastlõunal taevast langenud lumi panid liiklejad proovile ning esimest ohvrit ei tulnudki kaua oodata.

Ennelõunal põrkasid Rakvere külje all Põhjakeskuse juures kokku väikekaubik Peugeot ja sõiduauto Ford. Keegi liiklusõnnetuses vigastada ei saanud, küll aga sõidukid.

Linna poolt tulnud Ford sattus külglibisemisse, kaldus seejärel vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu tuleva kaubikuga. Kui politseinikud ja päästjad püsisid sündmuskohal askeldades kindlalt jalgadel, siis kiir­abitöötajatel käisid jalad all risti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles