Ühisnädala lõpetuseks tunnustatakse sädeinimest

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AQVA konverentsikeskus Parkali tänaval.
AQVA konverentsikeskus Parkali tänaval. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

27. novembril peetakse Aqva konverentsikeskuses kodanikuühenduste ühisnädala seminari, sellele eelneb üritusterohke ühisnädal.

Kodanikupäeva ümber koondunud ühisnädal väärtustab kodanikualgatust, aktiivseid inimesi ja koostööd kolmanda sektoriga laiemalt.

On traditsiooniks saanud, et ühisnädal jooksul pööratakse igas maakonnas erilist tähelepanu kodanikuühiskonna arengule ning julgustatakse inimesi kodanikualgatusele.

Lääne-Viru arenduskeskuse eestvedamisel toimub ettevõtmisi üle maakonna.

Ühisnädala konverentsil tunnustatakse maakonna sädeinimest ja sädeorganisatsiooni. Konverentsil “Motivatsioon muutust luua” kõneleb lastekaitse liidu president Loone Ots teemal “Kuidas kodanikuühendus suudab muuta kohalikku elu?”. Vabatahtlike kaasamisest ja motiveerimisest räägib Artur Talvik.

Sõna saavad ka Helmi Urbalu (Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Koda), Maiu Maasi (Lääne-Viru Sclerosis Multipleksi Ühing) ja Kaido Veski (Virumaa Rahvaülikooli Selts).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles