Rahvas hääletas Rakvere bändipoisid finaali

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Alex ja Felix Verlin ja Johannes Pihlak (paremal) on bändi teinud juba tükk aega, viimati lisandus punti trummar Joel Põldoja.
Vennad Alex ja Felix Verlin ja Johannes Pihlak (paremal) on bändi teinud juba tükk aega, viimati lisandus punti trummar Joel Põldoja. Foto: Erakogu

Reedel näeb Tallinnas klubi Hollywood laval Rakvere koolipoisse ansamblist Tuli, kes võtavad mõõtu konkursi “Noortebänd 2014” finaalkontserdil. Lisaks heale musitseerimisoskusele viis poisid võistluste lõppjärku inimeste tuline kaasaelamine rahvahääletusel.

Bändi üks liikmetest Johannes Pihlak rääkis, et noortebändide konkursil osaleda on neil esmakordne kogemus ning siiani on läinud väga hästi. Esmalt osales Tuli demovoorus, sealt edasi pääsenud, järgnesid aga juba kontserdid, mille põhjal valis järgmistesse voorudesse edasipääsejad žürii.

Lisaks pakkusid korraldajad eelvoorudest ja poolfinaalist välja jäänud ansamblitele võimalust publikuhääletuse kaudu konkursil jätkata. Hääletuse korraldamiseks kasutati konkursi “Noortebänd” Facebooki kontot, kuhu laeti osaleva ansambli pilt ja eelvoorudes ülesvõetud videoklipp live-esinemisest. Publik sai oma lemmikule toetust avaldada bändi pilti like’ides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles