Konkursil konkureeris 104 hoidist

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursil esimest korda osalenud teravate tšillidega katsetav Gunbritt Lille Rakverest sai kolm auhinda.
Konkursil esimest korda osalenud teravate tšillidega katsetav Gunbritt Lille Rakverest sai kolm auhinda. Foto: Marianne Loorents

Tuline ja veel tulisem on need märksõnad, millega võib iseloomustada neljandat aastat Virumaa Teataja ja Käänu talu korraldatud hoidistekonkurssi, mille võitjad selgusid möödunud reedel.

Võistlustöid laekus konkursile “Paabu 2014” möödunud aastaga võrreldes kaks ja pool korda rohkem. Mullu oli žüriil hinnata 42 tööd, tänavu suisa 104. Neli aastat tagasi algatatud konkurss on ennast hästi sisse töötanud ning alates sellest aastast toonud meeskonda ka kolmanda korraldaja – Kaarli rahvamaja.

Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe tundis heameelt, et Virumaa Teataja ja Käänu talu ühine hoidistekonkurss tegi suure hüppe, sest oma ala spetsialistidele hindamiseks toodud hoidiste hulk ületas maagilise saja ühiku piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles