Eedeni aias kohtuvad ilu ja mood

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moeshow 2014 kavandid toodud! Viimase hetke liblikad 28.03.14 - Taavi Turk
ERKI moeshow 2014 kavandid toodud! Viimase hetke liblikad 28.03.14 - Taavi Turk Foto: Karli Saul/SCANPIX

Rakveres tegutsev ilusalong Eedeni Aed tähistab peagi sünnipäeva, pidupäevast osa saama on aga oodatud kõik moodi ja ilu armastavad inimesed.

Laupäeval, 6. detsembril kell 17 algaval sünnipäevapeol saab uudistada moelooja Kairi Vildersoni uusima kollektsiooni tutvustust, samuti on oma loomingut tutvustamas kodumaisesse moetaevasse tõusnud noor moedisainer Taavi Turk.

Kvaliteetseid naisterõivaid hindavate inimeste lemmiku Kairi Vildersoni looming ilmselt põhjalikku tutvustamist ei vaja, kuid TURK´i nime all tegutsev Kuressaarest pärit, kuid praegu Tallinnas tegutsev Taavi Turk alles kogub tuntust.

Siiani on noormees korduvalt tunnustatud igaaastasel Paides toimuval moesõul MoeP.A.R.K., samuti on tema kollektsioone näha saanud ERKI moesõul, stilistina tegi Turk kaasa ka viimasel Fibitil.

Tänavu osales Taavi Turk esmakordselt Eesti moe suursündmusel Tallinn Fashion Week (TFW) oma uue kollektsiooniga, mis kandis nime “Silentium“. Catwalk’il kõndis tõeline vaikuse (silentium – ld keeles) hääl, maagilisele kostüümiparaadile saab aga kaasa elada ka Rakveres, sest just “Silentium” elustub ka Eedeni Aias.

Taavi Turk iseloomustab oma loomingut järgmiselt: TURK on bränd, mis ei karda tekitada vastakaid emotsioone. TURKi rõivad on jõulised ja sageli väljakujunenud soonorme eiravad. Rõivavalikus on nii meeste- kui naisterõivad ning rätsepatöö. Rõivaste inspiratsiooniks on sageli inimoleluse varjupool, religioon, science fiction ja mütoloogia. TURKi rõivaid kannavad iseloomuga inimesed.

Moeteemade kõrval tutvustatakse sünnipäevaõhtul ka uuemaid soengutrende ning pidulistel on võimalik saada endale kaunis meik täiesti muidu.

Ainulaadseid ehteid tutvustab kaubamärk Plum D´or, millel on eriline suhe kameedega ja pärlidega. Ehete iseloom on sätendav, elegantne, stiilne ja eksklusiivne. Plum D'Or pakub laias valikus ehteid ning kõik need on ainueksemplarid ning valmistatakse kvaliteetsetest ja looduslikest materjalidest. Hooaja jooksul valmistataksed mitu kollektsiooni ning nende iseloom on alati erinev.

Kogu õhtut juhib jutukas Zenja Fokin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles