Tamsalu inimesi häirib laste huligaanitsemine

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu inimesed on mures, et osa lapsi kipuvad Maxima poe juures pahandust tegema. Õnneks on enamik noori siiski korralikud. Pildil olevad lapsed ei ole pahategudega seotud.
Tamsalu inimesed on mures, et osa lapsi kipuvad Maxima poe juures pahandust tegema. Õnneks on enamik noori siiski korralikud. Pildil olevad lapsed ei ole pahategudega seotud. Foto: Meelis Meilbaum

Seltskond Tamsalu lapsi armastab koguneda Maxima poe ümbruses, kus kiputakse ka rumalusi tegema, näiteks  mängitakse poe ustega.

Tamsalus elav inimene rääkis, et keelamine lapsi ei peata, siis saab lihtsalt ropu sõimu osaliseks. Veidi paremini mõjub ähvardus kutsuda välja politsei. Sedagi on juhtunud korduvalt, et politseil tuleb välja sõita ja pätipoistega seonduvaid pahandusi lahendada.

Tamsalu rahvas teab rääkida ka teistest pahategudest, mis lapsed korda on saatnud. Näiteks on rikutud reklaamtahvel, ümber aetud lillepott, ­õunu aknasse loobitud ja trepikodades huligaanitsetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles