Õige naise relvaks on kaunid kingad

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogenud kingamüüja Liivika Toovis näitab kingi, mis Virumaa 
naiste südant ei võitnud ning mille nüüd vaid mõne euroga poest 
kätte saab. Seevastu klassikalised jalavarjud poodi kauaks seisma ei jää.
Kogenud kingamüüja Liivika Toovis näitab kingi, mis Virumaa naiste südant ei võitnud ning mille nüüd vaid mõne euroga poest kätte saab. Seevastu klassikalised jalavarjud poodi kauaks seisma ei jää. Foto: Meelis Meilbaum

Saabast, mis maksab enam kui 300 eurot, ei ole mõtet Rakverre müüki võtta. See ei tähenda, et Virumaa naine ei armastaks kvaliteeti või ilusaid jalanõusid. Armastab väga, sest kaunid klassikalised peokingad, säravad baleriinad või moekad mokassiinid ostetakse poelettidelt kiiresti ära.

Selle hooaja tegijad on kontsad. Põhjakeskuse ABC Kinga juhataja Liivika Toovise sõnul on kauplustel igal hooajal trendispikker, kust müüjad näevad, mis parajasti kuum, ning oskavad ostjatele soovitusi jagada.

Päris hulljulgeid kingi-saapaid Rakvere kauplusest siiski ei leia, üldpilt jääb pigem mustadesse ja pruunidesse toonidesse ning on tagasihoidlikum. Liivika Toovise sõnul tingib kaubavaliku just ostja ise, sest pood ei ole muuseum, ning kuigi inimesed sooviksid näha värvilisi kingi, on kaupluse eesmärk ikkagi tooteid müüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles