Ross pitsitas kõvasti Rocki, kuid Tartu jõud käis Tarvast üle

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas palliga.
Rakvere Tarvas palliga. Foto: Tairo Lutter

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas jäi täna võõrsil tulises jõuproovis lisaajal 85:93 alla TÜ/Rockile.

Võrdselt alanud korvpallikohtumise esimese poolaja võitis 46:38 Tarvas, kes enne viimast veerandaega oli Tartust ette rebinud lausa 13 punktiga.

Neljandal veerandajal Tarva jõud rauges, kuna viie veaga istus pingil lausa neli meest – Mario Paiste, Sten-Timmu Sokk, Martin Jurtom ja Juris Umbrasko.

Normaalaja lõppedes seisid tablool 80:80 viiginumbrid ning rongi alt välja tulnud TÜ/Rock suutis viieminutilise lisaaja jooksul teenida 13 silma Tarva viie vastu.

Tartu meeskonnast jälgisid mängu pingilt kergete vigastustega kimpus olevad Leedu mängumehed Augustas Peciukevicius ja Karolis Petrikonis.

Tarva meeskonnast tegi Tartu vastu usinat laastamistööd 38 punkti toonud ja kaheksa lauapalli hankinud Brandis Raley-Ross. Sten-Timmu Sokk lisas omalt poolt 11 silma. Tarva värseimat täiendust, Lätist pärit Elvis Saulitist veel mängijate nimekirjas ei olnud.

Võitjate resultatiivseimateks osutusid Janar Talts 18 ja Tanel Kurbas 17 punktiga.

Turniiritabelis jätkab TÜ/Rock teisel ja BC Rakvere Tarvas neljandal kohal.

Kolmapäeval seisab BC Rakvere Tarval kodusaalis ees Balti liiga kohtumine Moskva Dünamoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles