Juhtkiri: Suure Vankri all

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Estonian Voices lõi jõulukuu teisel päeval Rakvere rahvamaja kõledavõitu saalis oma plaadiesitluskontserdil äärmiselt sooja õhkkonna. Nendele, kes selle ansambliga kokku on puutunud, ei tulnud see tõsiasi kindlasti üllatusena, kuid need, kes väga altid väljas pole käima, võiksid seda siiski edaspidi kaaluda.

Koguni pooleteise tunni pikkuseks kujunenud kontsert oli vapustavalt positiivse tooniga ning süstis kuulajaisse paraja annuse jõulutunnetki.

Koosseisu kuuluv Haljala särav lauljatar Kadri Voorand rääkis liigutava loo sellest, kuidas teda lapsena Rakvere muusikakoolist koju minnes ristmikul liinibussist maha astudes ja jala kodu poole kõndides oli alati ootamas ning saatmas üks ja seesama sõber – Suur Vanker. Ja kui ta on järjekordsel kaugel reisil näiteks õhtul hotelliaknast välja vaatamas, meenuvad talle Haljala ristmik ja need kojuminekud ikka sedasama tähtkuju nähes taas ja taas. Ilus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles