Pool kilomeetrit valget kangast ja lennuk keset tuba

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Rohtla kontrollib, et lumemaa lumetunnelis kõik laste tulekuks valmis oleks. Mõni asi vajab veel pisut kohendamist.
Mari Rohtla kontrollib, et lumemaa lumetunnelis kõik laste tulekuks valmis oleks. Mõni asi vajab veel pisut kohendamist. Foto: Meelis Meilbaum

Lapsed on küll ettearvamatud, aga ühe lapse jaoks õnnestub ikka üks mänguplats ette valmistada. Ent mida teha siis, kui lapsi on 400? Ja veel 15 korda järjest.

Rakvere teatril tuleb lastele jõulumaad ehitades just selliste numbritega arvestada, sest vähem kui kahe nädala jooksul käib teatri jõulumaalt läbi 6000 lapse ümber.

Jõulumaasse panustavad peaaegu kõik teatritöötajad. Aga kõik otsad viib kokku  projektijuht Mari Rohtla, kes on Rakvere teatris töötanud kolm kuud, ja kõik asjad otsib välja lavastusjuhi abi Maie Nurmoja, kel teatristaaži kolmkümmend aastat. Nooruslik tarm ja aastate kogemus üheskoos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles