Amor pintseldab elukangast

Inna Grünfeldt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülle Lichtfeldt, Liisa Aibel ja Tarvo Sõmer.
Ülle Lichtfeldt, Liisa Aibel ja Tarvo Sõmer. Foto: 4 X Andres Keil, montaaž

Eks iga inimene ole omamoodi maalermeister. Kes veab elukangale ettevaatlikke halle triipe, kes laseb laial pintslil käia külakorda värvipotte mööda.

Kes Rakvere teatri “Maalermeistri” armupuntras pritsib värve laias kaares ja võib sassi minna, kes mäslejatest on põhikohaga elu-maalermeister, kes harrastaja. Klassikaline “remontiline” komöödia pakub variante, kuidas Amorist rikutud elukangamuster endisesse elegantsi restaureerida.

Gerda Kordemetsa lavastus avab paarisuhete kurvema külje naljakamat poolt. Kui kõrvalhüpe, millest kujunenud lausa aastatepikkune jalutuskäik, teravdub järsku armukolmnurgaks ja igapäevasest harjunud truudusemurdmisest, õigemini selle avalikustamisest petetud abikaasale, saab põletav probleem, on igasugune hea nõu kallis. Abikäest ja -väest rääkimata. Lausa hindamatuks kingituseks on korteris toimetav näitlejaverega maalermeister. Või kas ikka on?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles