Klassiõed asutasid kodukohta väärtustava kunstitsunfti

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Mari Riina Rist, Klaarika Ots, Tiina Vilu ja Kirsti Notta ühendasid jõu ja oskused ning kunstitsunft Rattakiri oligi loodud.
Vasakult: Mari Riina Rist, Klaarika Ots, Tiina Vilu ja Kirsti Notta ühendasid jõu ja oskused ning kunstitsunft Rattakiri oligi loodud. Foto: Erakogu

Neli hakkajat naist, keda ühendab lapsepõlvesõprus, võtsid kätte ning tulid mugavustsoonist välja: möödunud nädala reedel avas oma uksed ja südame Vinni vallas tegutsev MTÜ kunsti- ja käsitöötsunft Rattakiri.

Käsitööseltsi loomise idee tekkis Viru-Jaagupi kooli vilistlastel Kirsti Nottal, Mari Riina Ristil, Klaarika Otsal ja Tiina Vilul ühel järjekordsel kokkusaamisel, kui leiti, et ööklubi enam ei tõmba, kuid kultuurselt ja harivalt võiks mõnusas seltskonnas hea meelega aega veeta.

“Oleme tegusad naised, kellest igaüks oskab midagi ise teha ning suudab oma kogemusi ja oskusi teistelegi edasi anda,” tutvustas seltsi loomise lugu MTÜ kunsti- ja käsitöötsunfti juhatuse liige Tiina Vilu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles