Kinos näeb filmilugu erakordsest teekonnast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Imetlusväärse noore T.S. Spiveti erakordne teekond”.
"Imetlusväärse noore T.S. Spiveti erakordne teekond”. Foto: Internet

Homme kell 14 jõuab Rakvere teatrikinos filmisõprade ette mängufilm “Imetlusväärse noore T.S. Spiveti erakordne teekond”.

Spivet on 10aastane imelaps, kellel on suur kirg kartograafia ja leiutiste vastu. Ta elab Montana rantšos koos mardikatest vaimustuva emaga, kauboist isaga ja 14aastase õega, kes unistab Miss Ameerika tiitli võitmisest. Tema kaksikvend Layton suri õnnetuses, mille põhjustas vanemate laudas olnud tulirelv, seda perekond enam teemaks ei too.

T.S. Spivet oli sel hetkel vennaga koos, mõõtmas eksperimendi korras laskude ulatust, ega suuda siiani mõista, mis täpselt juhtus. Ühel päeval tuleb Spivetile Smithsoniani muuseumist ootamatult kõne, mille kohaselt on just tema väga erilise Bairdi autasu võitja ja teeninud selle igiliikuri eest. Poiss on kutsutud auhinna pidulikule vastuvõtmisele, kus tal tuleb esitada kõne. Kellelegi ütlemata alustab T.S. Spivet rongireisi Washingtoni suunas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles