Vaid Venemaal võimalik laieneb ka Eestisse

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskus. Pilt on illustratiivne.
Põhjakeskus. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

Kes vaatavad populaarset telesarja “Võimalik vaid Venemaal” teavad, et seal püütakse lavastada liiklusõnnetus, et siis õnnetult sohvrilt raha välja pressida. Selle vältimiseks on paljud roolikeerajad soetanud endale pardakaamera, et tõendada oma süütust.

Midagi analoogset on nüüd jõudnud ka Eestisse, täpsemalt öeldes jõulupuuga ülemaailmse kuulsuse saavutanud Rakverre.

Sotsiaalmeedias levib hoiatus, et Rakvere vallas Põhjakeskuse parklas võib teie autole astuda ligi tumedas jopes pikemat kasvu mees, kes väidab, et tegite tema sõiduki uksele kriimu, mõlgi või mis iganes vigastuse, ja nüüd on tema auto rikutud. Samas asub mees teie auto numbrit ja oma sõiduki väidetavaid vigastusi pildistama. Ilmselt lootes, et äkkrünnakust kohkunud sohver üritab olukorra kohapeal ära lahendada. Rahaga.

Analoogse jutuga pöördus toimetuse poole üks naisterahvas.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist kinnitas, et korravalvurite poole pole eespool kirjeldatud sündmusega pöördutud. Korravalvurid soovitavad, et kui autot vigastatakse parklas, siis arusaamatuste vältimiseks kutsuge koheselt politsei. Kahjude korvamisel käest –kätte kätkeb alati riske ja raha tasumisega võetakse süü automaatselt omaks. Politsei soovitab kogu tehingut paberil ja dokumentide abil fikseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles