SLO näitab nüüd kliendile kogu tootevalikut

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere esinduse juhataja Urmas Kübarsepp (vasakul) ja SLO Balti regiooni direktor Heiki Liiser kuulutavad uue kaupluse pidulikult avatuks peale juhtme tangidega läbilõikamist.
Rakvere esinduse juhataja Urmas Kübarsepp (vasakul) ja SLO Balti regiooni direktor Heiki Liiser kuulutavad uue kaupluse pidulikult avatuks peale juhtme tangidega läbilõikamist. Foto: Marianne Loorents

Varem laotüüpi pinnal tegutsenud SLO Rakvere esindus püüdleb pärast kontori tüüpi ruumidesse kolimist selle poole, et pakkuda ka installatsioonifirmadele kõike tööks vajalikku.

Novembri alguses Moonaküla viadukti alt Nurga äri endistesse ruumidesse üle kolinud ettevõte vahetaski asukohta just seepärast, et toodete väljapanekuks oli kasutada ainult umbes 30 ruutmeetrit, kuhu mahtus 800 toote ümber.

Nüüd on pinda ligikaudu 650 ruutmeetrit, kus on praegu oma koha leidnud 1300 toodet, tulevikus peaks neid aga olema isegi 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles