Marko Torm vabandab Oleg Grossi ees

Marko Torm
, Lääne-Viru maavanem
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm.
Marko Torm. Foto: Erakogu

Vabandan Oleg Grossi ja kõigi ASi OG Elektra töötajate ees ettevõtte korduva halvustamise pärast avalikel üritustel, millega olen kahjustanud ettevõtte ja kogu töötajaskonna mainet. Õppetunniks minule on see, et olla ei tohi eelarvamust ja asjad peab endale selgeks tegema oma silmade ja enda poolt kogetu läbi, laskmata arvamust kujundada teiste inimeste hoiakutel.

Olen nüüdseks kohtunud Oleg Grossiga, tutvunud ettevõttega, vestelnud töötajatega ja mõistan pahameelt, mis minu väljaütlemiste pärast tekkis. Tegemist on tõesti suure kontserniga, millega alustati nullist Eesti vabariigi taasiseseisvumise ajal ja kus tänaseks töötab 1300 inimest.

Suurt rõhku on pandud nii töötajate töö- kui olmetingimuste parendamisele. Silma hakkab eriti haljastus ja kogu heakord ettevõttes, mida on märgatud ka riiklikul tasemel ning mille kinnituseks on tunnistatud AS OG Elektra Tootmine parimaks tööstusmaastikuks 2014. a ja pärjatud vabariigi presidendi aukirjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles