Rakvere kutsub aastavahetuse ilutulestikku toetama

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastavahetuse ilutulestik Rakveres.
Aastavahetuse ilutulestik Rakveres. Foto: Arvet Mägi

Rakvere linn koos tublide ettevõtjatega korraldab juba 15. aastat järjest aastavahetuse ilutulestikku.

See koostöö on olnud tulemuslik: Rakvere kaunis ilutulestik on toonud Rakverele palju tuntust üle Eesti ning meelitanud aastavahetustel Rakverre palju välisturiste ja külalisi.

Vaatemängu korraldab ja seab vallimäel kokku oma ala professionaal Steven Vaarmann.

Kuna Eestimaa talv kipub olema sombune siis on seekord kavas lisaks kasutada pauguefektiga ja vilega erksavärvilisemaid tooteid, mis ei lenda üle 160 meetri. Võimsa ilutulestiku pikkuseks kujuneb umbes kuus minutit. Lõpus on kindlasti traditsiooniline "kuldvihm".

Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et linnavalitsus andis ilutulestiku jaoks seemnerahaks 750 eurot ning on vajadusel valmis lisama veel kuni 250 eurot.

Kõik, kes on valmis toetama ilutulestikku Rakveres, võivad raha kanda ilutulestikufirma Firestudio OÜ arvelduskontole nr EE742200001120049034 Swedbank. Ilutulestiku suurus ja võimsus kujuneb vastavalt laekunud summale.

Lisainfot ja vajadusel abi arvete koostamisel saab Märt Ilveselt telefonil 50 69 175.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles