Andres Jaadla kandideerib Keskerakonna nimekirjas riigikogusse

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla.
Andres Jaadla. Foto: Arvet Mägi

Rakvere ekslinnapea Andres Jaadla kandideerib Keskerakonna nimekirjas riigikogusse, teatas partei täna hommikul

"Aktiivsed inimesed peavad aktiivseteks jääma," lausus Andres Jaadla, kes on varem riigikogusse kandideerinud nii koonderakonna, reformierakonna kui ka roheliste kandidaadina.

2005. aastal visati Jaadla reformierakonnast välja, sest ta kandideeris kohalikel valimistel valimisliidu Kodulinn Rakvere, mitte aga erakonna nimekirjas. Hiljem võeti ta reformierakonna liikmeks tagasi, kuid 2013. aasta augustis astus mees ise pärast süüdimõistva kohtuotsuse jõustumist erakonnast välja.

"Keskerakond on tugev parlamentaarne erakond, kellel on olnud Virumaalt kohalikud tugevad esindajad saadikute näol Riigikogus, ja ma näen selget võimalust Keskerakonna tugevaks tõusuks Virumaal," selgitas Jaadla Keskerakonna pressiesindaja vahendusel. “mul on alati olnud julgust elus vastu võtta väljakutseid. Kindlasti on liitumine Keskerakonnaga julgus. Julgus otsustada ja välja tulla, isegi siis kui sind on viimastel aegadel poliitikas enamasti rünnatud. Julgus erineda ja teha otsuseid, mida võib olla ei võeta alati ühemõtteliselt vastu.”

Jaadla on Rakvere linnavolikogu liige aastast 1993 ning aastatel 2010-2012 oli ta Rakvere linnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles