Tapa lõpetas aasta võiduga Audentese üle

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa palliga.
SK Tapa palliga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Spordiklubi Tapa käsipallimeeskond alistas täna kodus Eesti meistriliiga käsipallikohtumises Audentese 25:21.

Poolajal 16:11 juhtinud võidumeeskonnast oli üleplatsimehena resultatiivseim Rait Ageni, kel õnnestus kaheksal korral pall vastaste väravasse visata. Gert Trofimov panustas kuus, Mihkel Koppelmann kolm, Marek Puieräst ning Martin Adamson kumbki kaks ning Marek Palmsalu, Sander Sven Annula, Mihkel Mändla ja Anti Lanno igaüks ühe väravaga.

Vastaste parimana viskas Kristjan Ojasaar seitse väravat.

„Kui eelmises mängus mehed pingutasid kõvasti, siis nüüd oli hooaja kõige nõrgem mäng. Pärast võitu on tunne, nagu oleks kaotanud. Osa mängijaid oli puudu, oleme tühjad – füüsis hakkab väsima. Hea, et niigi läks,“ rääkis SK Tapa käsipallimeeskonna peatreener Elmu Koppelmann, kelle sõnul hakkavad käsipallimehed jõuvarusid taastama. Ka Eesti esiliigas kaasa lööva SK Tapa käsipallimeeskonna järgmine meistriliiga kohtumine leiab aset 13. jaanuaril võõrsil Aruküla spordiklubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles