Tasuta koolilõunat saab kevadeni

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni on tasuta koolilõunat saanud põhikooliastme õpilased, siis alates uuest aastast laieneb see ka gümnasistidele. Kevadeni on koolitoit ­tasuta, mis saab sügisest, ei tea veel keegi.
Kui seni on tasuta koolilõunat saanud põhikooliastme õpilased, siis alates uuest aastast laieneb see ka gümnasistidele. Kevadeni on koolitoit ­tasuta, mis saab sügisest, ei tea veel keegi. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnavolikogu otsustas, et kuigi riigi makstavast toetusest gümnaasiumiõpilastele tasuta koolitoidu eest tasumiseks ei piisa, saavad kõik gümnasistid vähemalt selle õppeaasta lõpuni koolides tasuta süüa.

Volikogu liikmed olid seda meelt, et praegu mingeid muudatusi tegema ei hakata, sest etteteatamisaeg jääks liiga lühikeseks. Volikogu esimees Toomas Varek ütles, et teema juurde tullakse kindlasti tagasi ja arutatakse, kuidas sügisel edasi toimida.

Üks võimalus on hakata lapsevanemate käest lisaraha küsima. Rakvere ei oleks sel juhul kaugeltki ainus koht Eestis, kus nii tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles