79 punast roosi, aadressijaht ja sauna jäetud üllatus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekuller Peeter Piibemaa päevad on täis rõõmu, sest inimestele lilli viies on tagasiside alati positiivne ja südamlik.
Lillekuller Peeter Piibemaa päevad on täis rõõmu, sest inimestele lilli viies on tagasiside alati positiivne ja südamlik. Foto: Marianne Loorents

Kõlab uksekell. Ja kuigi sa ei oska kedagi oodata, lähed avama. Piiluaugust vaatab vastu võõras mees (või naine), käes midagi suursugust. Kerge värin hinges, avad ukse ja saad silmapilkselt suure üllatuse osaliseks, sest midagi niisugust ei osanud sa oodata.

Nimelt oled äsja vastu võtnud uhke lillekimbu, mille on saatnud keegi lähedane inimene, ja selle edastab sulle lillekuller.

Lillekuller, kelle päevad on täis rõõmu ja lahkust. Sest sageli kutsuvad vanemad inimesed teda toreda saadetise eest kohvile ja koogile. Aga Mileedi Lilleäride Rakvere lillepoe lillekulleril Peeter Piibemaal pole tavaliselt mahti ega pea ta sobivakski kostile jääda. Põhitöö ootab tegemist. Nimelt teeb mees igapäevatööd hoopis taksojuhina, aga kui tuleb tellimusi, toimetab ka lilli klientideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles