Kunda ilutulestik ootab toetajaid

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik. Foto on illustreeriv.
Ilutulestik. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kunda linnas taastati möödunud aastal just annetajate toel aastalõpu ilutulestiku tore traditsioon.

Vaatemängu ideed toetas 25 asutust ja eraisikut ning lisaks panustas omalt poolt ka Kunda linnavalitsus - tulemiks oli Kunda linna aegade suurim, ilusaim ja rahvarohkeim ilutuli, mis jõudis kohalike ja ümberkaudsete külade elanike südamesse.

Ilutulestiku korraldaja, suurtoetaja ning eestvedaja on Kunda linna hea ja kogenud koostööpartner Kalle Tüür Hansa Ilutulestikud OÜst, kes suudab luua kõige paremal ja professionaalsemal tasemel valgusefekte.

Hansa Ilutulestike poolt disainitud ilutulemängud on kaunistanud ka Kunda linna mere- ja perepäevi ning alati esteetilist naudingut ja palju rõõmu pakkunud, tõestades sellega iga kord, et ilutulešõu ei ole kunagi pelgalt raha tuulde laskmine, pigem panustamine elamise ja olemise kunsti.

Ettevõtjatel ja eraisikutel, kes soovivad ilutulestikku toetada, paluvad selle korraldajad oma osaluse kanda Hansa Ilutulestikud OÜ kontole nr EE202200221025991229 (Swedbank), märksõnaks tuleb lisada “Kunda ilutuli 2015”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles