Turistid arvavad ehk Rakvere hotellid külastajate pilgu läbi

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aqva Hotel & Spa.
Aqva Hotel & Spa. Foto: Arvet Mägi

Jõulud ja aastavahetus on Rakvere hotellide personalile alati kiire aeg – peale eestlastest puhkajate viibib sel ajal Tarvalinnas ka palju välismaiseid turiste, kes kõik kvaliteetset majutust, head toitu ja rõõmsat teenindust soovivad.

Milliseks kujuneb aga pakutava hotelliteenuse üldmulje, sellele saab pilgu heita kõikvõimalikes hotelliveebides, kus inimesed oma kogemusi jagavad ja kirjeldavad. Virumaa Teataja uuris, millist tagasisidet on saanud Rakvere hotellid.

Booking.com

Aqva Hotel & Spa

+ Kenad hooned, soe veepark, lai valik saunu, rõõmus personal ja hea toit. (A, Eesti)

+ Väga meeldiv kollektiiv, väga mugav kena tuba, kõik vajalik olemas. Suur tänu puhkuse eest. (Kaido, Eesti)

+ Kõik oli hea. Eriti head spaa ja restoran. Hommikusöök hea valikuga. (Tarmo, Eesti)

+ Hommikusöök on oluliselt rikkalikum kui teistes spaades. Veekeskuse vesi väga mõnus ja soe 33 °C (teistes keskustes on vee temperatuur olnud madalam, mistõttu ei saa kaua mõnuleda). Lastele mõeldud liumägi basseinis andis mõnusa vaba hetke lapsevanemale ning baar asub otse lastebasseini kõrval. Konditsioneer on tubades – mõnus ja jahe magada. Personal meeldiv ja väga vastutulelik. (Elina, Eesti)

+ Suurepärane spaa väga toreda personaliga. Soovitan väga, spaa pärast võib paar päeva pikemalt peatuda. (John, Rootsi)


- Tundsime puudust laste mängunurgast. (A, Eesti)

- Tuba oleks võinud natuke suurem olla. (Merle, Eesti)

- Toas puudus veekeetja. (Enn, Eesti)

- Hommikul häirisid und kahe maja vahel sõitvad autod ja mingi kauba laadimine. Abikaasa lõi spaas oma põlve siniseks, kuna seal basseinis ei ole vees olles astmeid näha. (Inna, Eesti)

- Mööda kõrvalteed (Parkali tn) sõitvad instrumendid – kohati tundusid nagu lennukid?? Öisel ajal oleks hea, kui ei laseks neil väikestel tänavatel kimada. (Kulno, Eesti)

Villa Theresa

+ Noor mees vastuvõtulauas oli väga meeldiv. Läheduses asuv park oli kaunis ja hotelli interjöör ilus. (Tatiana, Venemaa)

+ Tore, et Villa Theresa asub metsa veerel, kõik oli roheluses ja kaunis. Hotelli asukohast on lühike maa Rakvere vanalinna ning linnuse juurde. Hommikusöök oli maitsev, personal abivalmis, toad puhtad ja mugavad. (Stephen, USA)

+ Hotelli ümbritsev tammik on imeline, väga vaikne. Sattusime hotelli ühel ajal pulmapeoga, kuid keegi ei häirinud meid. Personal oli naeratav, abivalmis ja võluv. (M, Hispaania)

+ Väga kõrgel tasemel köök, toit oli suurepärane, samuti hommikusöök. (Jukka, Soome)

+ Stiilne hotell rahulikus, võiks isegi öelda veidi müstilises asukohas. Suurepärane restoran, maitsev hommikusöök. (Rein, Eesti)

- Hommikusööki võiks veidi arendada. (Philipp, Austria)

- Vannitoa põrandaküte soojenes väga aeglaselt. See oleks tulnud personalil sisse lülitada juba enne meie saabumist. Hommikusöögi juurde kuulunud kohv oleks võinud kuumem olla. (Bernd, Saksamaa)

- Ööbisime sviidis, aga vannitoa ja saunaruumi ventilatsioon ei töötanud. Hommikusöök oleks võinud suurem olla. (Kari, Soome)

- Hommikusöök ei ole hea. (A, Soome)

- Tundsime puudust televiisorist magamistoas, vannitoa ventilatsioon oli pisut olematu ja fööni puudumine tekitas veidi ebameeldivusi. (Kairit, Eesti)

Tripadvisor.com

Hotell Wesenbergh

+nPersonal on väga sõbralik ja vastutulelik. Meie lapsele anti lisavoodi, aga tasu juurde ei küsitudki. Tuba oli avar ja väga puhas, mu valged sokid püsisid puhtana, kuigi käisin kogu aeg sokkis. (Elena, USA)

+nAlguses anti meile tänavapoolne tuba, aga palusime vahetada hoovipoolse vastu. See oli hea otsus, sest reede õhtul kostis kõrval asuvast pubist kõva lärm. (R, Taani)

+nKindlasti ei tohiks minemata jätta restorani, mis on meeldiv ja soodne. (Rose, -)

+nEsmalt üllatas mind hind, mis oli väga soodne. Tuba oli avar ja kena puitparketiga, aken oli üsna suur, ja kuigi vaade ei olnud midagi erilist, polnud see ka halb. (Dan, Inglismaa)

- Kui midagi negatiivset tahta välja tuua, siis ehk see, kui selgus, et koristaja ei oska sõnagi inglise keelt ja mina oskan ainult inglise keelt. (Dan, Inglismaa)

- Väga halb heliisolatsioon, naabreid võis vabalt kuulda. Puudus külmkapp. (Olga, Eesti)

- Traadita internet ei töötanud, hommikusöök oli väga tagasihoidlik. (Daria, Venemaa)

Katariina külalistemaja

+ Väike, kuid mugav külalistemaja. Hooned asuvad ajaloolisel tänaval, kus palju puit- ja kiviehitisi. Suured toad ja maitsev hommikusöök. Meeldis ka võimalus jalgrataste lukustamiseks. (S, -)

+ Bussijaamast kergesti leitav, hea hinna ja kvaliteedi suhe. Keldrikorrusel asub meeldiv restoran. (C, Soome)

+ Kena ja nostalgiline koht. Keldrikorruse restoran on päris heal tasemel, kuigi road on pisut igavad. Pikk tänav on üldse hea võimalus Rakverega tutvumiseks, linnus asub kiviviske kaugusel. (Kirill, Venemaa)

+ Mugav parkimine ja traadita internet. Hotell asub linnusele lähedal, kuigi hommikusöök polnud kiita. (E, Venemaa)

+ Hotelli vastuvõtus antakse kohe ka turisti­kaart ja reisijuht. Mugav parkimine, kiiduväärt restoran. (Tatjana, Venemaa)

- Tuba oli väga palav ja seinad nagu paberist. (Katja, Soome)

- Majas lifti ei ole, nii et tuleb arvestada treppidest ronimisega, ka pagas tuleb treppidest üles tassida. (C, Soome)

- Hommikusöök on tavaline: puder, müsli, juust, vorst, kohv, tee. Üldiselt süüa kõlbab. (Kesha, Venemaa)

- Toad on väikesed, kaldseintega. Esimesel korrusel liiga lärmakas. (Tatjana, Venemaa)

- Keskpärane külalistemaja. Odavad hinnad, aga teenuse kvaliteet jätab soovida. Üldiselt ei paku see linn midagi erilist. (Daniel, Itaalia)

Art Hotel

+ Meeldiv ja soodne majutus. Lihtsad, mugavad ja kodused toad ning abivalmis personal. Vannituba oli avar ning toas olid ka diivan ja laud. Üle tee asuv Art Café pakkus suurepäraseid eineid ja teenindajad rääkisid hästi inglise keelt. (Saima, Austraalia)

+ Parim hinna ja kvaliteedi suhe. Pakuvad soodustust Art Café toidule, samuti Aqva spaa sooduskaarti. Suurepärased töötajad ja hea hommikusöök. (Aleksandr, Venemaa)

+ Kuna Aqvas vabu tube ei olnud, otsustasime proovida Art Hotelli ja ei pidanud pettuma. Meie tuba oli mugav, kena ja kodune. Hinnad on väga soodsad! Mõnus kohvik asub üle tee ja Aqva veekeskus on jalutuskäigu kaugusel. (Ira, Venemaa)

+ Sõbralik hotell, suurepärane asukoht kesklinnas. Üle tee asuvas kohvikus on suurepärased toidud – värsked koostisained. Ma ei oskaks paremat peatumiskohta tahta. (S, USA)

- Hotell on stiilne ja viisakas, aga kohati ebapraktiline. Näiteks toas puudus kirjutuslaud. Vannitoa kraanikauss asetses ebamugavalt ja pidin end hambaid pestes kõvasti painutama. Hommikusöök oli hea, kuid ei midagi märkimisväärset. Aqva on kindlasti parem, aga hinnavahe on muidugi ka. (Diamen, Soome)

- Tuba üsna väike, kliimaseade puudub. (Aleksandr, Venemaa)

- Kui me hotelli jõudsime, ei olnud retseptsioonis kedagi, pidime küsima kohvikust. Hotell ei ole väga vana, aga oleks vaja hooldust. Meie aknasse paistis hommikupäike ja tundus, nagu oleks prožektorid aknasse suunatud. Tallinnas oli see mure kardinatega lahendatud. (V, Itaalia)

- Tänavapoolse aknaga tubadesse kostab nädalavahetuseti kõva lärmamist, tasub küsida tuba, mis jääb hoovi poole. (J, USA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles