Rakvere jooksusõber purustas Hawaiil isikliku rekordi maratonis

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Pilli auga välja teenitud medaliga.
Moonika Pilli auga välja teenitud medaliga. Foto: Erakogu

Rakverlanna Moonika Pilli osales Hawaiil Honolulu maratonil ning saavutas oma vanuseklassis neljanda koha, purustades isikliku rekordi rohkem kui kümne minutiga.

“Minule sobis sealne kliima jooksmiseks üllatavalt hästi ja ma parandasin kõvasti oma isiklikku rekordit, mis oli varem 3:27.28. Minu lõpuajaks tuli 3:16.17. Olin selle ajaga üldarvestuses 193., naistest 22. ning oma vanuseklassis (N30) neljas. Ja teadaolevalt üldse esimene Eesti naine, kes seal on kunagi jooksnud. Kokku lõpetas selle maratoni 21 811 jooksjat ja ligi 10 000 kõndijat,” rääkis Moonika Pilli, kes on finišijoone ületanud kolmel maratonil.

Virumaalt ainukesena stardis olnud Moonika Pilli sõitis teisele poole maakera jooksuelamust saama klubiga Jooksupartner. Terve ööpäeva kestvat lennureisi trotsides tegid maratonil kaasa kaheksa Eestist pärit jooksjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles