Väike-Maarja kauaaegne koolijuht suundub tööle Rakverre

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raili Sirgmets.
Raili Sirgmets. Foto: Teet Suur

Väike-Maarja gümnaasiumi ja õppekeskuse kauaaegne direktor Raili Sirgmets peab seda ametit viimaseid päevi, 5. jaanuarist saab temast Rakvere ametikooli õppedirektor.

Raili Sirgmets ütles, et sügisel algas tal õppekeskuse direktori ametis 11. aasta, kahe asutuse juht on ta olnud kaheksa aastat. “Rakvere ametikooli minek on uus väljakutse, tunnen, et saan seal kutsehariduses rohkem kaasa rääkida ning ka ise areneda,” rääkis ta. Sirgmets lisas, et Väike-Maarja koolide juhtimise ajast jäävad talle head mälestused ning koostöö toimis nii valla kui kollektiiviga. Otsus konkursil osaleda ja uus töökoht vastu võtta oli puhtalt tema isiklik otsus. “Kaalusin seda pikalt. Kuid me kõik vajame muutusi,” sõnas Raili Sirgmets.

Kauaaegne koolijuht tõi välja, et Väike-Maarja gümnaasiumis asus õppeaasta alguses tööle palju noori õpetajaid. Õppekeskuses valmisid uued õppekavad, millele on saadud akrediteeringud kutsehariduse andmiseks järgmisel kuuel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles