Lugu sellest, kuidas kirjatsurad end telekokkadena tundsid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudistetoimetaja Andres Pulver ja keeletoimetaja Eno Noorväli võtsid vastu kolleegide väljakutse mängida telekokka ja proovisid, kuidas on seista kaamera ees  ning kas populaarsete välismaiste kokkade videotes antud näpunäidete järgi tõesti väärt roog sünnib. Selgus, et kaamerad kokkamist ei sega, ning toit valmis lubatud kergusega ja sai söödav, aga jook suisa hea.
Uudistetoimetaja Andres Pulver ja keeletoimetaja Eno Noorväli võtsid vastu kolleegide väljakutse mängida telekokka ja proovisid, kuidas on seista kaamera ees ning kas populaarsete välismaiste kokkade videotes antud näpunäidete järgi tõesti väärt roog sünnib. Selgus, et kaamerad kokkamist ei sega, ning toit valmis lubatud kergusega ja sai söödav, aga jook suisa hea. Foto: Marianne Loorents

Eesti inimene on jõulude ajal enamasti truu traditsioonilistele pühadesöökidele, tuttavatele maitsetele ja retseptidele, mis esiemad järele proovinud. Hapukapsalõhn on mõjutanud vist juba meie geneetilist koodi ning maitseretseptorid on talvisel ajal timmitud verivorsti lainepikkusele. Aga kui katsetaks midagi uut? Kui usaldaks mõnda ilmakuulsat telekokka, kes videos kõik kenasti ette näitab?

Igatahes suundusid Virumaa Teataja uudistetoimetaja Andres Pulver ja keeletoimetaja Eno Noorväli otsustavalt kööki ning võtsid ekraani vahendusel õppust Nigella Lawsonilt ja Jamie Oliverilt.

Nigella pasta Kreeka pähklitest kastmes – pole paha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles