Eesti inimene on jõulude ajal enamasti truu traditsioonilistele pühadesöökidele, tuttavatele maitsetele ja retseptidele, mis esiemad järele proovinud. Hapukapsalõhn on mõjutanud vist juba meie geneetilist koodi ning maitseretseptorid on talvisel ajal timmitud verivorsti lainepikkusele. Aga kui katsetaks midagi uut? Kui usaldaks mõnda ilmakuulsat telekokka, kes videos kõik kenasti ette näitab?
Tellijale
Lugu sellest, kuidas kirjatsurad end telekokkadena tundsid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igatahes suundusid Virumaa Teataja uudistetoimetaja Andres Pulver ja keeletoimetaja Eno Noorväli otsustavalt kööki ning võtsid ekraani vahendusel õppust Nigella Lawsonilt ja Jamie Oliverilt.