Ida-Virumaal hukkus liiklusõnnetuses naine

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii. Foto on illustratiivne.
Avarii. Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Täna hukkus Toila vallas kahe auto kokkupõrkes vanem naine ja vigastada sai kaks inimest.

Ida prefektuuri tuli täna, 26. detsembril kell 16.20 teade raskest liiklusõnnetusest, kus Toila vallas Kõrve-Toila maantee 4. kilomeetril põrkasid kokku kaks sõiduautot. Esialgsetel andmetel kaldus Jõhvi suunast liikunud Ford Focus ebaõigelt valitud sõidukiiruse tõttu vastassuunavööndisse, kus sõitis otsa vastu tulevale Škoda Octaviale. Kokkupõrke tagajärjel sai surmavaid vigastusi Fordis olnud kaasreisija, 79-aastane naine. Meedikud viisid haiglasse Fordi juhi ja Škoda kaasreisija.

Juhtide joove selgub ekspertiisis. Teeolud olid sündmuskohal lumised.

Ida prefektuuri operatiivjuht Valdo Arula paneb kõigile sõidukijuhtidele südamele, et talvistes ilmaoludes muutuvad ka kiiresti teeolud, mistõttu peab olema väga tähelepanelik . „Kui tee on libe ja lumine, siis on väga suur oht autol langeda külglibisemisse. Väga oluline on siis jälgida sõidukiirust,“ lisas Arula.

Sündmuskohal on hetkel veel liiklus häiritud, avatud on üks sõidusuund. Politsei palub jälgida patrulli reguleerimismärguandeid.

Kõik asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles