Aasta spordis: Rekordid purustatud ja medalid kaelas

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa noorte meeste meistriliiga käsipallimeeskond ­võitleb jõulises mängus tugevate vastastega.
SK Tapa noorte meeste meistriliiga käsipallimeeskond ­võitleb jõulises mängus tugevate vastastega. Foto: Marianne Loorents

Möödunud spordiaasta andis paljudele spordihuvilistele põhjust rõõmu tunda. Eesti oma ala parimatena tunnustati mitut Lääne-Virumaa sportlast.

Virumaa spordielus enim poolehoidjaid kogunud korvpalliklubi Tarvas mängumehed möllavad peatreener Andres Sõbra sõnul täie hooga. Nende ponnistused päädisid kevadel Eesti meistrivõistlustel pronksiga ning hiljuti said pallurid kaela karikavõistluste hõbemedalid.

Klubi ridades toimunud uuendustest rääkides oli peatreener rahul uue mänedžeri Madis Šumanoviga. “Ta on terane poiss ja kõvasti Tarvale juurde andnud. Rando [Maamägi – toim.], kes ära läks, tegi oma tööd hästi, kuid võttis uued värgid ette,” selgitas Sõber. Hooaja algul korraks Tarvale appi põiganud korviässa Martin Müürsepa tulek jõudis juba korvpalliringkonna elevile ajada, kuid endine NBA mängumees nägi, et klubi töötab ilma temata niigi hästi, ning siirdus Kalev/Cramo abitreeneri kohale tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles