Lühikese pingiga Tarvas jäi Cramole alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas Kalev/Cramo vastu.
Rakvere Tarvas Kalev/Cramo vastu. Foto: Tairo Lutter

Alexela korvpalli meistriliiga kohtumises oli BC Kalev/Cramo kodusaalis 89:80 Rakvere Tarvast parem.

Kohtumist alustas paremini Tarvas, kes sai kiire 8:2 algedu. Seejärel tabasid kalevlased järjepanu kolm korvi ning seis oligi viigis. Teisel kümnendil hoidis Rakvere juba kerget edu enda valduses. Andres Sõber mängitas ka rohkelt nooremaid mängumehi, kes ei jäänud häbisse ning esimese poolaja järel oli seis 47:41 Tarva poolt vaadatuna.

Teisele poolajale läks Kalev vastu palju näljasemana. Kui alguses hakkas Tarvas neile väga vahvasti vastu, siis mida minut edasi, seda enam Rakvere väsis ning Cramo hakkas oma mängu peale suruma, juhtides enne otsustavat kümmet minutit 65:62.

Viimasel veerandajal olid juhtohjad Kalev/Cramo valduses. Tarvas küll proovis neile vastu hakata, kuid tulutult.

Tarva parim oli 24 punkti toonud ja 10 lauapalli püüdnud Brandis Raley-Ross. David Haughton lisas 12, Siim Laur 11 ning Juris Umbrasko 10 silma.

Kalevlaste punktide eest hoolitsesid peamiselt kolm meest, kellest 22 silmaga resultatiivseim oli 11-st vabaviskest 11 tabanud Rain Veideman. Teda toetasid Ronalds Freimanis 16 ning Erik Keedus 15 punktiga.

Järgmine meistriliiga kohtumine ootab Tarvast ees juba reedel, mil minnakse võõrsil kokku BC Valga/Maks&Mooritsaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles