Päästjad tegelesid teele langenud puudega

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulega murdunud puu. Foto on illustratiivne.
Tuulega murdunud puu. Foto on illustratiivne. Foto: Arvet Mägi

4. jaanuaril kell 9.41 teatati häirekeskusele sõiduteele langenud ja liiklust takistavatest puudest Tamsalu vallas Järvejõe külas. Sündmuskohale sõitsid päästjad Tapa päästekomandost, kes kutsusid appi teed puudest vabastama ka maanteeametit. 

4. jaanuaril kell 8.50 teatati häirekeskusele sõiduteele langenud ja liiklust takistavast puust Väike-Maarja vallas Ebavere külas. Väike-Maarja päästekomando päästjad koristasid puu sõiduteelt.

4. jaanuaril kell 6.24 teatati häirekeskusele Väike-Maarja vallas Väike-Maarja ja Rakke vahelisel teel liiklust takistavatest murdunud puudest. Väike-Maarja päästekomando päästjad koristasid puud sõiduteelt ning vabastasid tee liikluseks.

4. jaanuaril kell 2.21 teatati häirekeskusele Kadrina vallas Ridaküla külas sõiduteele langenud liiklust takistavast puust. Tapa päästekomando päästjad koristasid puu sõiduteelt ning vabastasid tee liikluseks.

4. jaanuaril kell 00.45 teatati häirekeskusele Vinni vallas Rünga külas sõiduteele langenud liiklust takistavatest puudest. Vabatahtlikud päästjad Roela komandost koristasid puud teelt ning vabastasid sõidutee liikluseks.

3. jaanuaril kell 11.06 teatati häirekeskusele, et Vihula vallas Võsupere külas on murdunud  puu sulgenud sõidutee ühe suuna, mis takistab liiklemist. Vabatahtlikud päästjad Võsu komandost eemaldasid puu teelt ning vabastasid sõidutee.

3. jaanuaril kell 7.11 teatati häirekeskusele, et Vihula vallas Altja külas on murdunud  puu sulgenud sõidutee, mis takistab liiklemist. Vabatahtlikud päästjad Võsu komandost eemaldasid puu teelt ning vabastasid sõidutee.

2. jaanuaril kell 12.54 teatati häirekeskusele, et Tapa vallas Pruuna külas on murdunud puu kukkunud sõiduteele ja sulgenud liikluse. Tapa päästekomando päästjad eemaldasid puu sõiduteelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles