Viskekahuri trenn võttis korvpallipoisid võhmale

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross näitas harjutused ette. Poisid said omal nahal tunda, kuidas korvpallitrenn Ameerika moodi välja näeb.
Brandis Raley-Ross näitas harjutused ette. Poisid said omal nahal tunda, kuidas korvpallitrenn Ameerika moodi välja näeb. Foto: Marianne Loorents

Mängumees Brandis Raley-Ross, korvpalliklubi Rakvere Tarvas üks alustalasid, andis jõulude eel Rakvere spordikooli korvpallipoistele näidistreeninguid. Ka U14 vanuseklassi poisid, kes on Eesti karikavõitjad, said võimaluse tema näpunäidete järgi harjutada.

Kuigi karikavõit on kotis, ei jää poisid loorberitele puhkama ning käivad hoogsalt trennis edasi. Tavapäraselt treener Märt Raami näpunäidete järgi harjutavad korvpallipoisid said omal nahal tunda, kuidas Ameerika moodi korvpallitrenn välja näeb.

Kuigi korvpalliklubis Rakvere Tarvas leiba teeniv Brandis Raley-Ross on treenerina töötamise kogemuse kodumaal omandanud, oli tema jaoks võõras harjutuste tegemiseks ette nähtud aeg – tavalise kahe- või isegi kahe ja poole tunnise treeningu asemel tuli tal nüüd ette valmistada pooleteisetunnine treeningukava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles