Lääne-Virumaa tuleõnnetuses kaduma jäänud kass ilmus välja

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Ätu sai tules tõsiseid vigastusi.
Kass Ätu sai tules tõsiseid vigastusi. Foto: Erakogu

Möödunud nädala lõpus  Rohu külas traagilises tuleõnnetuses kaduma jäänud kass Ätu, keda peeti samuti tules hukkunuks, ilmus elusana välja.

Looma õnnelikust leidmisest kirjutatakse Facebookis: «Olles perega jällegi selles õnnetus kohas, mis oli alles hiljuti naeru ja kilkeid täis, kuulsime läbi sünge leinavaikuse kassi kräunumist. Jah, seesama kassike, kes tegi läbi sellise katsumuse, kuid suutis sealt tulemöllust elusana pääseda. Lund oli sadanud selle mitme päevaga palju ning autode tulevihus nägime kurba, kuid südantliigutavat pilti. Kiisuke - ära räsitud, hirmunud, vigastatud ning põlenud tombuke, lonkas visalt lumehanges oma põlenud kodu poole. Terve tee nuttes taga oma kallist pere ja sooja kodu! Kalju (pereisa) teda nähes jooksis ja sumpas lumes teiselt poolt varemeid talle vastu. Samal ajal hüüdes kiisu nime... Kiisu kräunus ning nuttis terve tee, nagu oleks tahtnud öelda, et olen siin, olen elus!»

Kassi tervislik olukord ei olnud leidjate sõnul küll kiita ning ta on saanud tules tõsiselt kannatada. Praeguseks on kass pereisa juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles