Saapanahk on nagu näonahk – muudkui kaitse, kreemita ja toida

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niiskus- ja mustusetõke on tõhus abimees saapa hooldamisel - tekitab vajaliku kaitsekihi ning saabas püsib kauem kena.
Niiskus- ja mustusetõke on tõhus abimees saapa hooldamisel - tekitab vajaliku kaitsekihi ning saabas püsib kauem kena. Foto: Meelis Meilbaum

Üks “Ringvaate” test on saanud kingakaupmeeste seas legendiks. See, kus reporter kingakreemide niiskuskindlust andvat toimet testides nahksaabastes jõkke ronis. Seda pilti teleriekraanil nähes muutusid kõik kingakaupmehed ühtaegu kurjaks ja kurvaks.

Jah, muidugi said reporteri jalad märjaks – mõne vahendiga töödeldud jalanõudes rohkem, teisega töödeldutes vähem. Sest nahksaapad ei ole kummikud, millega sügavasse vette minna. Niiskuskindlust andva vahendi kasutamine ei tähenda saapa kummikuks muutumist. Ja üleüldse oli üks testitav kreem mõeldud õrnale nahale.

Aga ei saa salata, et testi võitjat tuldi järgmisel päeval vähemalt Rakvere SHU ja ABC Kinga juhataja Liivika Toovise käest massiliselt küsima. “Kui juba kolmas inimene tuli järgmisel päeval minu käest seda kreemi ostma, siis küsisin vastu, et kas vaatasite “Ringvaadet”,” kirjeldas Toovis ja lisas, et see mesilasvahaga kreem on tõepoolest hea, aga ka paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles