Hoiatusstreik sulgeb täna apteekide uksed

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda apteegi koostööpartneriks on küll Benu kett, mistõttu on apteegi uksel Benu silt, kuid omanik on ikkagi eraettevõtjast Tiina Salusaar.
Kunda apteegi koostööpartneriks on küll Benu kett, mistõttu on apteegi uksel Benu silt, kuid omanik on ikkagi eraettevõtjast Tiina Salusaar. Foto: Marianne Loorents

Väljaspool apteegikette töötavad apteekrid peavad täna neljatunnist hoiatusstreiki, et võidelda apteegituru vabaks laskmise vastu, sest vaba turg toob kettide ülemvõimu.

“Kui turg on vaba, on monopol ketiapteekide käes ja apteeker ei ole enam maa sool,” nentis Eesti Proviisorite Koja juhatuse esimees Karin Alamaa-Aas ning tõi näiteks Kunda linna, kus 40aastase proviisoristaažiga apteekrile suured tegijad kanna peale astuvad.

Tiina Salusaar läks ühe oma apteegiga Grossi Toidukaupade Kunda kauplusesse allüürnikuks üheksa aastat tagasi tähtajatu lepingu alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles