Lääne-Virumaa valib aasta sportlasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattasportlane Greete Steinburg on üks aasta sportlase kandidaate.
Rattasportlane Greete Steinburg on üks aasta sportlase kandidaate. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa Spordiliit selgitab välja maakonna 2014. aasta parimad sportlased.

Aasta meessportlase nominendid on Tõnis Laugesaar (orienteerumine), Asso Kesaväli (suusaorienteerumine), Deniss Sedelnikov (kergejõustik), Ralf Tribuntsov (ujumine) ja Andre Väinma (kergejõustik).

Aasta naissportlase tiitli nimel võistlevad Erika Treiman (maadlus), Kaidi Kivioja (triatlon, kergejõustik), Epp Mäe (maadlus), Greete Steinburg (jalgrattasport) ning Kelly Nevolihhin (kergejõustik).

Noorsportlase kategoorias püüavad parima noormehe tiitlit Toomas Braun (sumo), Sander Moldau (kergejõustik), Oliver Valdre (sumo), Kevin Vabaorg (ujumine) ja Hendrik Inno (tennis).

Maakonna tublima spordineiu tiitli nominendid on Karmen Kukk (sumo, poks, judo), Jonete Visnapuu (sumo), Merili Sirvel (jalgrattasport), Anette Hallik (ujumine), Kaisa Rooba (orienteerumine), Lisa Lannusalu (kergejõustik) ja Mari-Liis Mihkelson (sumo, judo).

Aasta spordiveterani tiitli nominentideks on esitatud Helga Vasemägi, Toomas Tuuna ja Väino Stoltsen.

Aasta spordiaktivisti tiitli nominendid on Kaili Sirge (harrastajate jooksusarja “Maakonna jooksusuvi” korraldaja), Jaak Jalakas (Kunda ÜG kehalise kasvatuse õpetaja ja korvpallitreener) ning Margus Martin (Kadrina Spordi juht).

Aasta võistkonna tiitlile kandideerivad Rakvere KJK ViKe ekideni naiskond, BC Tarvas/Rakvere SK U14 noormehed, Virumaa pallimängude kooli U15 korvpallimeeskond ja spordiklubi Tapa naiskond.

Kõik huvilised saavad anda oma hääle spordiliidu kodulehel 12. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles