Kuu enne festivali: pakendis plakatid ja mullune popkorn

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa korraldusmeeskonnast: filmifestivali peakorraldajad Kaisa Erm (vasakul) ja Karmen Roost, festivali kunstiline juht Kristo Ambus (vasakul) ning tehnilise meeskonna liige Henrik Klammer.
Osa korraldusmeeskonnast: filmifestivali peakorraldajad Kaisa Erm (vasakul) ja Karmen Roost, festivali kunstiline juht Kristo Ambus (vasakul) ning tehnilise meeskonna liige Henrik Klammer. Foto: Marianne Loorents

Pisut vähem kui kuu aja pärast särab Rakvere gümnaasiumi hoone vilkuvates tuledes ning punasel vaibal kõnnivad muuvistaarid – stardib viieteistkümnes, juubelihõnguline Rakvere gümnaasiumi filmifestival (RGFF).

Filmifestivali korraldusmeeskonnal on kuu enne festivali käed-jalad tööd täis. Peakorraldajad, kooli 11. klassi õpilased Karmen Roost ja Kaisa Erm tegelevad festivalikorraldusega vastavalt kolmandat ja esimest aastat.

“Praegu tegeleme põhiliselt filmide žüriile edasiandmisega, et kõik saadetud filmid saaksid üle vaadatud ning hinnatud,” kõneles Kaisa Erm. Viimased filmid jõuavad peagi eelžüriini ja sealt edasi juba põhihindajate kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles