Tragöödia läbi elanud pere tänab abistajaid

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere servas hukkus jalakäija.
Rakvere servas hukkus jalakäija. Foto: Marianne Loorents

Aasta alguses Rohu külas tuleõnnetuses oma naise ja kaks last kaotanud Kalju ning ainus ellujäänud laps Kevyn tänavad kõiki, kes on olnud nii mõtetes kui tegudes nendega.

“Oleme saanud palju tuge ja toetust, häid inimesi on nii palju!” vahendab Kalju õde Laine Hallika leinava venna tänu.

Kannatanute suur-suur tänu kuulub Laekvere vallavalitsusele, Laekvere Põllumajandusühistule ja Muuga Maanaisteseltsile Eha, kes on aidanud neid uue kodu saamisel ja sisustamisel.

“Täname suure südamega Laine Paulust külaseltsist Lilleke Rohus, kes soetas esimesed, hädavajalikud riided. Südamlik tänu Dyana tädile Silvi Käärikule igakülgse abi eest asjaajamisel ning matuste korraldamisel,” seisab kirjas. “Kõige suurem ja soojem tänu meie lähedastele, sõpradele, tuttavatele ja kõikidele inimestele abi ja toetuse eest!”

Erilist tänu avaldavad nad K&G Saarelt OÜ-le, Laglepesa OÜ-le, Artiston OÜ-le, Karritz OÜ-le ja Laekvere Põllumajandusühistule, kes koostöös katsid peielaua.

2. jaanuaril Rohu külas hukkunud ema ja tema kahe lapse südantlõhestav matus peeti läinud laupäeval Simuna kalmistul. Ärasaatmisele oli kogunenud üle saja lähedase, tuttava ja naabri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles