TTÜ Virumaa kolledž avab uksed kõigile soovijatele

Eva Samolberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Virumaa kolledž
TTÜ Virumaa kolledž Foto: Internet

TTÜ Virumaa Kolledž tähistab sel aastal oma 15. sünnipäeva. Seoses tähtpäevaga avab kolledž  oma uksed ja laborid kõigile soovijatele. 11.-12. klasside õpilastele pakutakse kuni 2-päevast õppeprogrammi, kohtumist ettevõtete esindajatega, üliõpilastega, viiakse läbi töötubasid jpm.

Kahepäevase programmi puhul pakutakse noortele tasuta majutust kolledži kaasaegses, hiljuti renoveeritud üliõpilaskodus. Kolledžisse on oodatud ka kutsehariduskeskuste ja nooremate klasside õpilased ning lasteaialapsed.

Teretulnud on kõik täiskasvanud, nii need, kes kaaluvad tulevikus töö kõrvalt õppimist kaugõppevormis, kui ka need, kes soovivad tutvuda õppimisvõimalustega oma laste jaoks.

Oodatud on külastused terve perega  – lapsed, vanemad, vanavanemad. Lisainfot leiab kodulehelt http://www.ttu.ee/asutused/virumaa-kolledz/106017/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles