VIROL ja Nordea pank kuulutavad välja konkursi noortele ja noorsootöösse panustajatele preemiate väljaandmiseks

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Hõbemägi.
Sven Hõbemägi. Foto: Meelis Meilbaum

Konkursi eesmärk on arvestada ja tunnustada noorte saavutusi maakonnas, näiteks noorte eluolu parandamisele kaasa aidates, vaba aja veetmise võimalusi arendades, noorte huvide eest seistes, noorte omaalgatuslikku tegevust ja ettevõtlikkust propageerides.

VIROLi tegevdirektori Sven Hõbemägi sõnul saab kandidaate esitada kokku neljas kategoorias, neist kolme esimese puhul on rahaline preemia. “Kutsun siinkohal kõiki Lääne-Viru maakonna inimesi üles lõppenud aastale tagasi vaatama ja mõtlema, keda teie vallas/linnas võiks maakonna tasandil tunnustada ja premeerida,” lisas Hõbemägi.

”Nordea jaoks on tegemist olulise projektiga, toetamaks noorte ettevõtlikkust ja initsiatiivi kohalikul tasandil. Meil on hea meel olla uue ettevõtmise juures, et luua noortele tegijatele täiendav motivatsioon oma ettepanekute ja projektide elluviimiseks,” ütles Nordea teeninduskeskuste juht Helle Komp.

Kandidaate saab esitada alates 15. jaanuarist kuni 1. märtsini aadressil http://www.virumaa.info/konkurss_noor_tegija

Kategooriad

  • Aasta noor tegija – premeeritakse ettevõtlikku ja silmapaistvat noort, kes on oma tegevuste, aja ja oskustega panustanud maakonnas noorsootöö arendamisse ning tegutsenud ühiskonna heaks.
  • Aasta noorteühendus – premeeritakse noorteorganisatsiooni, noorte osaluskogu, -ühendust, -gruppi või õpilasfirmat, mis on positiivselt mõjutanud noorte elu, arendanud noortes ettevõtlikkust ning panustanud aktiivselt maakonna noorsootöö arengusse.
  • Aasta noortetegu – premeeritakse ühe konkreetse noorteprojekti, mille käigus on kaasatud ja mõjutatud maakonna noori, tõstatatud olulisi teemasid, parandatud noorte heaolu ja vaba aja veetmise võimalusi, algatajaid ja käivitajaid.
  • Aasta noorte sõber – tunnustatakse inimest, asutust, ettevõtet, omavalitsust, kes on toetanud noorte projekte või algatusi, kaasanud noori otsustusprotsessidesse, loonud noorte vaba aja veetmiseks soodsaid tingimusi, olnud toetav noortealgatuste suhtes, korraldanud noortele suunatud harivaid ja silmaringi laiendavaid üritusi ja tegevusi.

Konkursi statuudiga saab tutvuda aadressil http://www.virumaa.info/liit/koostoo/aid-10822/Konkurss-noorte-ja-noorsoot%C3%B6%C3%B6sse-panustajate-tunnustamiseks. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles