Siret Kotka koputab valimiste eel 10 000 uksele

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Proua Tapa kortermajas vaatab pilti talle ulatatud voldikul ja seejärel trepikojas seisvat riigikogu liiget ning arutleb endamisi, kas tõepoolest on tema ukse taha jõudnud Siret Kotka isiklikult, kellega on kaasas tema abiline Andres-Marius Rosenblatt.
Proua Tapa kortermajas vaatab pilti talle ulatatud voldikul ja seejärel trepikojas seisvat riigikogu liiget ning arutleb endamisi, kas tõepoolest on tema ukse taha jõudnud Siret Kotka isiklikult, kellega on kaasas tema abiline Andres-Marius Rosenblatt. Foto: Marianne Loorents

Riigikogu liige Siret Kotka soovib teile kingituse üle anda, teatab Kotka abi selgel häälel Tapal viiekorruselise paneelmaja fonoluku mikrofoni ja lukustatud metalne uks avaneb tulijatele.

Nii lukustatud trepikojaustest sisse saadaksegi – valitakse fonolukul järjest korterinumbreid, kuni keegi ikka ukse avab.

Tavaliselt annab kella ja põhjendab oma sissesaamise soovi Kotka ise, kuid mõnikord teeb seda ka tema abi Andres-Marius Rosenblatt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles