Kuuseinstallatsioon jäi jälle vandaalile ette

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jõulukuuse lampide lõhkumisega tekitati kahju üle 300 euro. Pahategija tabamisel võib abi olla kesklinna turvakaameratest.
Rakvere jõulukuuse lampide lõhkumisega tekitati kahju üle 300 euro. Pahategija tabamisel võib abi olla kesklinna turvakaameratest. Foto: Marianne Loorents

Esmaspäeva hommikul teatati Rakvere linnakunstnikule, et kesklinnas on jõulupuul maha tõmmatud LED-lambid.

Linnakunstnik Teet Suur rääkis, et katki on tehtud kuus komplekti lampe. Igas komplektis on 20 meetrit juhet, mis samuti on puruks tõmmatud. Suure sõnul olid juhtmed kindlalt puu külge kinnitatud. “Seda peab ikka kõvasti sikutama,” viitas linnakunstnik tahtlikule teole. Lampide ja juhtmete lõhkumise kohta tegi linn avalduse politseile. Esialgne kahjusumma on üle 300 euro.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist ütles, et alustati väärteomenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja ja varalise õiguse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles