Tamsalu kool jõudis ujumises pjedestaalile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koolispordiliidu ujumisvõistlused Loksal.
Eesti koolispordiliidu ujumisvõistlused Loksal. Foto: Eesti Koolispordi Liit

Loksal toimunud Eesti Koolispordiliidu ujumisvõistlusel saavutas Tamsalu gümnaasium koolide üldises paremusjärjestuses teise koha. Rakvere gümnaasium paigutus kuuendaks ning Rakvere reaalgümnaasium pälvis üheksanda koha.

6 x 50 m vabalt teateujumises tegid nii Tamsalu gümnaasiumi 5.–9. klassi tüdrukud kui poisid kolmanda koha väärilise etteaste. Tüdrukute teatevõistkonda kuulusid Brita Rannamets, Anne Kunder, Liilia Kinsiveer, Rhonda Rannamets, Cärolin Rattasepp ja Keili Kleitz. Poiste tiimi moodustasid Juhan Uudeküll, Lauri Eerits, Alex Ahtiainen, Riho Valdok, Tony Brei Vilbiks ja Kert Taniel Kesküll.

8. ja 9. klassi õpilaste 50 m vabaltujumises sai Jete ­Eevald (Rakvere RG) ajaga 31,05 neljanda koha. Noormeeste arvestuses pälvis ­samuti neljanda koha ­Tamsalu gümnaasiumi noormees Kert-Taniel Kesküll (27,09).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles