Regionaalmaasika kandidaate saab esitada veel viimaseid päevi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veel viimaseid päevi saab esitada kandidaate siseministeeriumi korraldatavale regionaalarengut toetavate algatuste konkursile “Regionaalmaasikas”.

Siseministeerium annab regionaalarengu auhindu välja teist korda ja sellega tunnustatakse algatusi, millel on oluline mõju piirkonna arengule ning piirkonna eripära säilimisele ja tutvustamisele. Sobiv kandidaat on 2014. aastal ellu kutsunud või korda saatnud väljapaistva regionaalarengu algatuse või teo, mille tulemusena on edenenud piirkonna majandus, loodud uusi töökohti või pakutud piirkonnaspetsiifilisi tooteid, teenuseid või millel on olnud oluline mõju regionaalarengu tähtsustamisele ühiskonnas.

Konkursile saavad kandidaate esitada nii riigi ja kohaliku omavalitsuse asutused kui ka teised organisatsioonid ja üksikisikud. Auhinna kandidaadiks saab samuti esitada riigi ja kohaliku omavalitsuse asutusi ning füüsilisi ja juriidilisi isikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles