Koolilapsed joonistasid Haljalas võidu

Eva Samolberg-Palmi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmapilgul keeruline teemavalik koolilapsi ei heidutanud, vapralt haarati pliiatsid. Kes otsustas musta ja valge värvilahenduse kasuks, kes mitte.
Esmapilgul keeruline teemavalik koolilapsi ei heidutanud, vapralt haarati pliiatsid. Kes otsustas musta ja valge värvilahenduse kasuks, kes mitte. Foto: Marianne Loorents

Kolmapäeval kogunesid Haljala koolimajja maakonna kõige andekamad õpilasjoonistajad, et kahe tunni vältel panna proovile oma oskused ning tuua koju võit.

Haljala gümnaasiumi kunstiõpetaja Helena Lahi rääkis, et maakondlik joonistamisvõistlus sellises mahus võeti ette suisa esimest korda, kuid see klapib hästi Haljala kooli tänavuse aasta prioriteediga, milleks on kunst.

“Meil on noored kunstiõpetajad, tahame anda neile palju põnevaid ja uusi väljakutseid, nii sobis ka maakondliku joonistamisvõistluse korraldamine just Haljalasse,” kõneles koolijuht Inge Laiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles